NN Treatment / Gelpolish

NN Treatment (BIAB)

Bij een NN treatment wordt de natuurlijke nagel verstevigd en verbeterd door middel van een flexibele gel, die in zowel kleur als nude tinten verkrijgbaar is. U kan ook kiezen voor een afwerking met een gelpolish kleur naar keuze.

Wat is dan een BIAB behandeling?


BIAB what? 

Builder In A Bottle by The GelBottle is een nieuwe generatie flexibele gel, deze is niet te vergelijken met de klassieke rubberbase. Grootste verschil is dat BIAB een 100% Gel systeem is dat het product uniek maakt. Hierdoor is het product extra stevig en dus aangenamer bij het af- of navijlen maar tegelijkertijd blijft het product flexibel. 

- Verstevigen van natuurlijke nagel;
- Herstelt beschadigde nagels;
- Egaliseert oneffenheden in de nagel;
- Blijft tot wel 4 weken zitten;

NN Treatment Extra Strong

Wat is het verschil met een NN treatment normaal of extra strong?

De vrije rand wordt verstevigd met een Acrylgel. De voordelen hiervan zijn: vorm verbeteren, hoekjes herstellen, geen splijting van de vrije nagelboord, haviksnagels corrigeren, lengte creëren. De behandeling wordt afgewerkt met een BIAB. Ook hierover kan het worden afgewerkt met een gelpolish naar keuze.

Let op! Deze behandeling wordt om de 4 weken bijgewerkt met een nieuwe BIAB en om de 8 weken opnieuw bijgewerkt met een Acrylgel én BIAB.